Man är lite egotrippad när man skriver blogg och hemsida med egen biografi. Visst är det så, men jag tar det inte så hårt, för jag vet mina planer med detta. Men hörrni kära bloggbesökare, som har läst vad jag har skrivit. Varför kommenterar ni inte? Kom igen nu!!

I dag onsdag har jag jobbat med målning av dörrtrappan utomhus och klippt gräset för första gången. Det var långt kommet, så jag fick räfsa upp efteråt. Förra veckan när det regnade körde jag ut gödning blandat med mossbekämpning.

Blog Image

På fredag åker vi och grattar Roland som fyller 70. Det får ingen veta, men det vet alla. De kommer från öst och väst, syd och nord, så var beredd Roland! Jag är laddad med sång, musik. Dessutom kommer syrran Ingrid och systersonen Janne och dessutom min kära Ulla-Britt. Så spara för all del lite tårta åt oss!

Lördag den 5 maj 10,30 sjunger jag tillsammans med Motala Musiksällskap och en ensemble under ledning av Karl Gösta Lundgren i Motala kyrka. Dessutom med ackompanjemang av Musikdirektör Åke Olsson Då vill vi se många besökare i Motala kyrka. Det blir ett mycket omväxlande program med sånger bl.a. av Karl Gösta och dessutom en av mina egna sånger. Det blir dessutom musik av W.A. Mozart av Musiksällskapet.