Blog Image

Vi har nu passerat sommarens sista händelse i Borensberg. Husbyfjöls marknad med tusentals besökare i strålande solsken. Jag tvingade mig som vanligt upp en vända genom folkhavet. Köpte några lotter utan att vinna. Kunde inte låta bli att köpa med en Västervikskorv. Den är förrädiskt god. Skönt att komma hem för jag gillar inte stora folksamlingar. Vi var hundvakter och hade Emmy och Karl Magnus hos oss med sin lilla hund Mac Gyver. Agneta och Lars-Olov var hos oss och vi åt skaldjurspaj. I veckan hade vi också besök av min syssling Barbro från Norrköping.

På söndagen spelade jag först i “mina” kyrkor. Trevligt att möta alla gamla goda vänner. På eftermiddagen gratulerade vi Johan som fyllt år och träffade även Johans föräldrar.

På bilden överst från min lilla cykeltur i går. På väg från Brunneby ser vi Kungs Norrby rakt fram med bron över Göta Kanal. Nedre bilden från våra blommor som än så länge oss behaga, innan frosten kommer och dem ifrån oss taga. Blomman som hamnat på hedersplats fick vi av Barbro.

Så vill jag påminna om att jag uppdaterat min hemsida för svenska och utländska besökare, eftersom man kan välja språk. Klicka även på länken för min släktforskningsservice.

Om någon undrar hur jag får min tid att räcka till så svarar jag att jag är pensionär och har hur mycket tid som helst, och varje dag är dessutom en dyrbar gåva. Den gåvan får vi både ta emot av Gud och lämna tillbaka med en önskan att vi har kunnat uträtta något gott.

Hör gärna av Er om Ni ser något konstigt på mina sidor.