Blog ImageDe här bilderna är tagna på samma ställe utmed Göta Kanal den 6 oktober. Bilden till vänster år 2005 och bilden till höger i dag år 2007. Vi kan konstatera att hösten har kommit något längre i år.

Vårt badrum är “nästan” färdigrenoverat. Vi väntar på Elektrikern som skall sätta in element och belysning. Återkommer med bild när allt är klart.

Förra fredagen åkte Ulla-Britt och jag till Anna & Thomas i Göteborg. På lördagen var jag med på Bokmässan. Thomas som är van vid Göteborgstrafiken skjutsade ända fram till Mässhallen. På söndagen blev vi bjudna till Thomas föräldrar i Lindome. Helt underbara människor!! Tack för att Ni finns! Måndag och tisdag levde vi i lyx på Mössebergs kurort med god mat och behandlingar i magnifik miljö. Grundplåten till denna lyxiga tillvaro var kyrkokörens avskedsgåva till mig när jag slutade.

På lördagen får jag veta att en del av våra kära vänner har det svårt med sjukdom och prövning av olika slag. En del visste vi förut. Kom ihåg om ni läser bloggen att vi tänker på Er och ber till Gud att han skall ge Er kraft att orka igenom. GUD SVIKER OSS ALDRIG! Det kan kännas så, men det är aldrig så. HAN BÄR OSS ÖVER DJUPEN!