http://www.rolferic.se/maj2008.htm

Klicka på ovanstående länk och se på foton

Måndag 12 maj, Ulla-Britts födelsedag. Vi firade i all enkelhet, eftersom barnen med sina familjer väntades hem till helgen. Linda och Emil uppvaktade på eftermiddagen då vi åt födelsedagstårta.

Tisdag 13 maj. Genom min syssling Barbro Holmström fick jag veta att min syssling i Colorado Daniel Howes avlidit efter en lång tids sjukdom. Några dagar tidigare skrev Daniels dotter Nancy i ett mail att hennes pappa var mycket sjuk och inte hade så lång tid kvar att leva. Våra tankar går till hustrun Donna och barnen med familjer. En tröst för dem är det kristna hoppet om att vi en gång skall få mötas igen.

Torsdag 15 maj. Ulla-Britt och jag var med på Emils stjärnkväll i Motala.

Fredag 16 maj. Rosmarie och Christer, Isabelle och Kalle, Anna och Thomas kom till oss på kvällen. Så roligt att vi fick några dagar tillsammans.

Lördag 17 maj. Linnea konfirmerades i Motala kyrka. Konfirmanderna fick redovisa med tankar omkring pärlorna i Frälsarkransen. Biskop emeritus Martin Lönnebo har skrivit en bok med texter för varje pärla i Frälsarkransen. Vi var där hela familjen och även många andra nära släktingar.Susanne och Johan hade inbjudit till sitt hem i Motala.

Söndag 18 maj Ulla-Britt, Susanne och jag var med på Högmässan i Motala kyrka där Linnea tillsammans med övriga konfirmander fick ta emot nattvarden. Det blev en mycket härlig mässa med vacker körsång och god predikan av Kyrkoherden Anders Wallberg som varit deras konfirmationspräst på ett mycket föredömligt sätt. Vi är så tacksamma för att Linnea konfirmerat sig och önskar henne allt väl. Gud är med Dig Linnea!

Våra kära barn med sina respektive hade förberett för att fira Ulla-Britt på eftermiddagen. Tack ska Ni ha för all hjälp vi fått. Särskilt tack till Thomas som lagade punkteringen på Ulla-Britts cykel. Ulla-Britt tackar för uppvaktningen