Har man en egen blogg, ja då är man ju egotrippad det håller jag med om. Jag tycker om mig själv och det kan absolut inte vara något fel med det. De flesta människor gör det även om de inte alltid erkänner det. Jag skäms inte! Fast ibland är jag lite rädd för att vara offentlig, till exempel när jag skall prestera saker efter min förmåga. Jag både vill och inte vill synas vad det nu kan bero på. Att utöva sin förmåga utan att exponera sig själv på bild eller live trivs jag bättre med.

I går måndag den 23:e juni var jag på Hjärtmottagningen och kollade blodtryck och EKG, eftersom jag fått ändra på min medicinering. Dessa värden var helt i sin ordning. Eftersom mina problem med magen fortsätter har doktorn bestämt att jag i ungefär två månader skall hålla upp med Lipitor. Hoppas på bättring

Så går jag just nu och väntar på tid hos sjukgymnasten Torgny. Han kan min rygg. När han justerat den som han gjort så många gånger förut, så tror jag att sommaren kan bli dräglig. Men han är fulltecknad den här veckan, så jag får ha tålamod. Förut har jag fått lov att ta värktabletter, men i dag är det rätt så bra, trots allt. Har till och med kunnat ta en liten promenad med mina stavar.

I går hämtade jag våra tre garagefönster som kittades hos Kenneth på Järnaffären. De blev så fina. Hade inte kunnat göra det bättre själv, ha, ha.

TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ SOMMAREN!!