Nu har vi haft några underbara sommardagar med sol och lagom temperatur. Naturpasset i Borensberg är spännande och när man letar upp kontrollerna i skog och mark tar man naturligtvis med sig kameran och fångar det vackra man ser. Vilken fantastisk bygd vi bor i. I love Borensberg. Här är några av de bilder jag tagit:

Från Juteberget har man en underbar utsikt. I denna riktning kan man se Klockrike kyrka och i en annan ser man Ljungs kyrka.

Vid Långsjöarna ett par kilometer från samhället har Borensbergs Sportfiskeklubb sina rastplatser.

Blir man medlem kan man lösa dagkort och har man tur får man dra upp två fiskar,troligtvis ädelfisk. Kontakta klubben för mera information. Det enda som stör ett känsligt öra är skotten från Skjutbanan och trafiken från den nya genomfartsleden, som går bara några hundra meter från denna vackra plats.

En sten i skogen som sätter fantasin i rörelse.